Zahar in sampon

Dacă până acum credeai că zahărul poate fi folosit doar în bucătărie, după ce vei afla acest truc îţi vei schimba total părerea.Specialiştii recomandă utilizarea acestuia şi pentru păr, fiind adăugat în şampon.Zahărul nu mai este folosit demult doar în bucătărie, având proprietăți benefice si asupra parului. Iată câteva motive pentru care ar trebui să adaugi zahăr în șampon cand te speli la păr:

Exfoliază scalpul

Scalpul are nevoie de aproape la fel de multă curățare,hidratare și exfoliere precum tenul nostru.Iar zahărul este ingredientul ideal pentru îngrijirea pielii capului.Adăugarea unei linguri de zahăr în șampon va curăța scalpul în profunzime. Chiar dacă zahărul se dizolvă, amestecul nu își va pierde efectul detoxifiant,curățând scalpul de sebum și praf, fără să îi afecteze nivelul de hidratare.

Degresează pielea capului şi reglează secreţia de sebum

 Dacă părul ţi se îngraşă foarte repede, dizolvă în şampon o linguriță de zahăr, după care spală-te pe cap în modul obişnuit. Rezultatele se observă chiar de la primele spălări!

Oferă părului strălucire şi volum

Pentru un plus de volum, de data aceasta adaugă puţin zahăr la balsamul de păr. Omogenizează bine amestecul, freacă-l puţin între palme ca să se încălzească, apoi întinde-l pe toată lungimea firului de păr, lasa-l sa actioneze cateva minute dupa care clăteşte-te bine cu apă călduţă sau rece.

Stimulează creșterea părului

Zahărul are proprietati regenerative, tot ce trebuie să faci este să își speli părul normal însă, în loc să îl usuci cu foehnul, sterge-l cu un prosop. Masează-ți pielea capului cu zahăr timp de 15 minute, apoi spală-ți din nou părul.

admin

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *