Tocăniță de legume
Ingrediente:
👉150 ml suc de roșii
👉100 ml ulei
👉2 dovlecei
👉1 ardei gras
👉2 morcovi
👉2 cartofi
👉6 roșii
👉4 căței de usturoi
👉sare
👉piper
Mod de preparare:
👉 Legumele se spală, se curăță și se taie felii sau cubulețe, după preferință.
👉 Roșiile se lasă întregi. Dacă vrem le decojim înainte, opărindu-le puțin în apă fiartă.
👉 Se încinge uleiul într-o cratiță.
👉 Se pun legumele , usturoiul pisat, mai puțin roșiile. Se amestecă bine, se pune sare și piper și se toarnă sucul de roșii. Se fierbe pe foc mic până se înmoaie toate legumele.
👉 Dupa se pun rosiile si se introduce la cuptor , se serveste calda!
Pofta buna!