Remedii naturiste pentru slăbit

Iata cateva remedii naturiste care te vor ajuta in cura de slabire.

Scortisoara

👉 Ai nevoie de un băţ lung de scorţişoară pe care să îl pui într-un pahar cu apă. După 10 minute,strecoară lichidul şi bea-l în fiecare zi,cu o jumătate de oră înainte de a lua micul dejun.
👉 Substanţele din scorţişoară care sunt eliberate în apă ajută la descompunerea carbohidraţilor din corp şi stimulează arderea mai rapidă a depozitelor de grăsimi,proceseaza corect si repede carbohidratii, cu efecte importante asupra abdomenului tau.

Fructul Papaya

👉 Curăţă şi feliază un fruct de papaya,după care prepară-l la foc mic într-un vas în care ai adăugat puţină apă şi sare.
👉Pentru efecte maxime,este indicat să consumi acest fruct în fiecare zi,peste care poţi presăra puţină pulbere de ardei iute. 👉Papaia este bogată în antioxdanţi,în timp ce ardeiul iute creşte rata metabolică.

Cafea instant

👉 Adaugă o linguriţă de cafea instant într-o cană cu apă caldă,apoi adaugă şi câteva picături de suc de lămâie. Bea acest amestec cât încă mai este cald.
👉 Combinaţia cafea-lămâie face minuni asupra siluetei,deoarece cafeaua conţine doi acizi care stimulează procesul de slăbire,iar lămâia grăbeşte arderea grăsimilor.

Ceai verde

👉 Ceaiul verde trebuie trecut şi el pe lista cu remedii naturale pentru slăbit deoarece el abundă în antioxidanţi care stimulează metabolismul să ardă mai repede depozitele de grăsime.
👉 Pentru efecte vizibile,consumă o ceaşcă cu ceai de 2-3 ori pe zi.

Ceaiul de soc

👉 Poti sa il consumi sub forma de ceai, suc sau tinctura, are o actiune sudorifica asupra corpului, ajutand la eliminarea apei din corp.
👉 Reduce apetitul si are efect laxativ, insa consumata in cantitati mari poate duce la efecte opuse.

Frunze de aloe

👉 Frunzele de aloe detoxifica, ard grasimile, au efecte laxative si diuretice, inhiba apetitul si cresc metabolismul care duce la arderea mai multor calorii.
👉 Este in top plante de slabit!
👉 Nu ignora de asemenea alte plante utile pentru a scapa de centimetrii in plus, si anume: anghinarea, varza, conopida, broccoli, castravetii, vinetele, salata verde, pepenele, fasolea boabe si fasolea verde, spanacul.

admin

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *