Remedii naturale cu avocado

Datorită proprietăţilor sale antioxidante, precum şi a conţinutului de fibre şi acizi graşi esenţiali, avocado a devenit alimentul care nu lipseşte din dieta zilnică a milioane de oameni din întreaga lume. Datorită cantităţii mari de acizi graşi esenţiali găsiţi atât în interiorul cât şi în exteriorul acestui fruct, există nenumărate remedii naturale uimitoare cu avocado.Pe lângă faptul că oferă o aromă delicioasă mai multor reţete, avocado are efecte pozitive asupra sănătăţii cardiovasculare, cognitive şi metabolice. Cel mai important este faptul că poţi profita de fiecare parte a fructului, mai ales când îl foloseşti pentru a prepara remedii naturale.

Avocado scade nivelul mărit al colesterolului

Datorita conţinutului ridicat de antioxidanţi, vitamina E şi acizi graşi Omega-3, avocado poate fi folosit pentru a reduce nivelurile crescute de colesterol rău.Combină-l cu alte ingrediente sănătoase pentru a creşte beneficiile pe care le oferă sănătăţii.

Avocado detoxifică organismul

Antioxidanţii prezenţi în avocado sunt excelenţi pentru stimularea eliminării toxinelor care sunt reţinute de ţesuturile corpului. Include fructul în băuturi naturale. Iată o reţetă, care are efect detoxificant:

👉 1 avocado copt
👉 sucul de la o lămâie
👉 100 ml apă

Mod de preparare:

👉 Spală avocadoul, îndepărtează coaja şi taie-l în cuburi mai mici, apoi pune-le într-un vas mai înalt.
👉 Procesează cu blenderul până obţii o pastă.
👉 Adaugă sucul de lămâie şi apa, după care amestecă cu o lingură.
👉 Se bea imediat sau cu 30 de minute înainte de micul dejun.

Avocado combate diareea

Miezul fructului este un remediu excelent pentru diaree şi alte probleme asociate cu aceasta. Conţinutul său ridicat de fibre şi minerale naturale combate digestia în timp ce arată simultan substanţele nutritive pierdute. Mănâncă avocado sau bea smoothie-uri pe bază de avocado în fiecare dimineaţă.

admin

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *