Nuca de cocos: beneficii pentru frumuseţe

Uleiul de nucă de cocos şi apa din nuca de cocos sunt ingredientele minune pentru orice femeie care îşi doreşte să fie frumoasă. Hidratează, hrăneşte, detoxifică, iar acestea sunt doar o parte dintre beneficiile pe care le au asupra pielii tale,iata cateva exemple:

🥥 Hidratează pielea🥥

Uleiul de nucă de cocos este 100% organic şi virgin,este un produs ideal pentru frumuseţe,este aliatul perfect in hidratarea pielii,facand-o foarte catifelata.

🥥 Menţine supleţea🥥

Poţi să îţi masezi pielea cu ulei de cocos,pentru a menţine supleţea,dar trebuie să iei,de asemenea,o lingură de ulei crud în fiecare zi,pe stomacul gol. Acesta ajută la curăţarea organismului şi la echilibrarea florei intestinale,care trebuie să minimizeze focarele de erupţii cutanate şi iritaţiile. Atunci când este consumat pe plan intern,uleiul de cocos înfrumuseţează pielea de la interior spre exterior.

🥥 Hrăneşte pielea🥥

Folosit ca o cremă de piele,uleiul de cocos hrăneşte pielea,datorită conţinutului de acizi graşi,care se găsesc natural în ea. Aceştia au rol anti-viral,anti-bacterian şi anti-fungic.

🥥 Detoxifică organismul🥥

O cauză comună pentru problemele de frumuseţe şi deshidratare este acumularea de toxine,ciuperci şi bacteriile. Uleiul de cocos ajută la curăţarea şi neutralizarea acestora pe straturile exterioare ale pielii. Nu numai că detoxifică,dar ajută si la construirea sistemului imunitar natural şi de protecţie al pielii.

🥥 Ofera strălucire părului🥥

Uleiul de cocos poate fi folosit şi pe păr,ca un tratament profund de hidratare. Acesta îl va face să strălucească. Acelaşi efect minunat îl are şi apa de nucă de cocos.

🥥Ofera strălucire pielii🥥

Apa din nucă de cocos face pielea să arate mai tânără şi mai vibrantă,deoarece ajută la curăţarea toxinelor din organism.Rezultand o piele mai sănătoasă şi radiantă.

🥥Catifelează tenul🥥

Poţi folosi apă de nucă de cocos şi ca masca de faţă. Înmoaie discuri de bumbac în apă de nucă de cocos şi apoi aplică-le pe ten. Lasă-le cateva minute pentru un rezultat uimitor:o piele radiantă,hidratată şi catifelată.

admin

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *