Cum recunosti un parfum original

Parfumurile originale isi pastreaza intensitatea mai mult,cateva metode prin care recunosti un parfum original de cel contrafacut.

Cutia parfumului este confectionata din materiale de calitate. Verifica eticheta, codul de bare, grosimea hartiei sau culoarea ambalajului. Daca sunt urme de lipici sau un scris care s-a sters pentru ca ambalajul a fost depozitat prea mult,atunci este foarte posibil sa nu fie original.

Designul sticlei vorbeste de la sine la parfumurile originale. Sticla este groasa, de o culoare uniforma cu decoratiuni si litere care nu sunt sterse.Verifica codul de bare, deoarece acesta trebuie sa fie la fel si pe cutie, si pe sticla.

Pulverizatorul parfumului trebuie sa fie in stare perfecta si sa produca un „puf” fin, nu sa stropeasca pielea.
Priveste cu atentie informatiile scrise pe eticheta.este exclus ca parfumul original sa aiba o eticheta cu greseli gramaticale sau de punctuatie.

Culoarea si consistenta parfumului sunt alte indicii pentru a distinge unul original de unul fals.

Un parfum original are o culoare uniforma, iar lichidul nu este tulbure si nu contine impuritati sau sedimente.Incearca parfumul intre degete, deoarece cele contrafacute sunt mai uleioase decat cele originale.

admin

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *