Creşterea genelor cu ulei

Multe femei se confruntă cu gene subţiri, dar problema poate fi rezolvată cu ajutorul remediilor naturale. Poţi avea gene mai puternice, lungi şi sănătoase prin aplicarea constantă a unor uleiuri. Iată mai multe informaţii despre creşterea genelor cu ulei.

Creşterea genelor cu ulei de jojoba

Numit şi aurul deşertului, uleiul de jojoba are foarte multe beneficii asupra menţinerii frumuseţii, iar unul dintre ele este stimularea creşterii genelor. Acest ulei este sursă bogată de ceramidă, un acid gras esenţial care hrăneşte genele de la rădăcină, prevenind ruperea lor.

Cum se foloseşte:

Pune pe degetul arătător două picături de ulei de jojoba, apoi aplică-l pe gene, masând blând. Poţi combina uleiul de jojoba cu ulei de măsline sau ulei de nucă de cocos. Repetă tratamentul în fiecare seară, înainte de culcare, pentru cele mai bune rezultate.

     Creşterea genelor cu ulei de migdale

Datorită vitaminelor A, B şi E, uleiul de migdale face parte din multe produse destinate îngrijirii pielii. În plus, este sursă de antioxidanţi care protejează genele de efectele negative ale soarelui sau substanţelor prezente în produsele cosmetice, hrănindu-le şi stimulând creşterea lor.

Cum se foloseşte:

Aplică ulei de migdale pe gene, masează şi lasă-l să acţioneze peste noapte, fără a te spăla pe faţă. Repetă tratamentul în fiecare seară.  

Creşterea genelor cu ulei de ricin

Acest ulei a fost folosit de-a lungul anilor ca alternativă cosmetică. Uleiul de ricin conţine acizi graşi esenţiali şi vitamine, care hidratează şi hrănesc genele, substanţele nutritive fiind absorbite de piele.

Cum se foloseşte:

Masează baza superioară şi inferioară a ochiului cu ulei de ricin şi lasă-l să acţioneze peste noapte. Poţi combina uleiul de ricin cu o picătură de ulei de măsline.

Creşterea genelor cu ulei de nucă de cocos

Uleiul de nucă de cocos este în prezent ingredientul care nu lipseşte din multe produse destinate îngrijirii pielii. Este sursă de acizi graşi, antioxidanţi şi minerale, care oferă o textură mai groasă genelor, întărindu-le.

Cum se foloseşte:

Aplică ulei de nucă de cocos pe gene, masând blând. Lasă-l să acţioneze fără a clăti cu apă. Repetă tratamentul în fiecare seară. De asemenea, poţi folosi uleiul de nucă de cocos ca demachiant.

Creşterea genelor cu ulei de măsline

Pune la încălzit câteva picături de ulei de măsline. Când temperatura este suportabilă de piele, aplică uleiul călduţ pe gene, masând. Lasă-l să acţioneze peste noapte.

Încearcă aceste remedii naturale dacă vrei gene mai groase, lungi şi puternice.

Sursa:clickpentrufemei

admin

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *