Chiftele cu cartofi si somon
Ingrediente
👉 400 g de somon
👉 400 g de cartofi
👉 1 ou
👉 1 lamaie
👉 1/2 legatura de pătrunjel
👉 2 fire de ceapa
👉 1/2 legatura de marar
👉 sare
👉 piper
Mod de preparare
👉 Pune cartofii in apa clocotita si fierbe-i 15 minute.
👉 Paseaza cartofii si adauga coaja si sucul de la lamaie, oul batut, frunzele de ceapa verde, patrunjelul si mararul tocate, plus sare si piper, dupa gust.
👉 Pune la fiert o oala cu apa si poseaza somonul 5-7 minute.
👉 Rupe somonul in bucatele si adauga-l in amestecul de cartofi.
👉 Portioneaza compozitia in forma de chiftele si da-le prin faina.
👉 Prajeste chiftelele in ulei incins pe fiecare parte.
Pofta buna!