Cel mai simplu remediu natural pentru tenul gras cu lămâie si miere

Daca ai tenul gras si indiferent de machiajul folosit,această problemă a pielii iese la iveală , incearca un remediu simplu si natural care poate reduce excesul de sebum.Iata ce iti trebuie:

Ingrediente

👉 miere de albine
👉 suc de lămâie

Mod de preparare

👉 Stoarce o lămâie bine de tot, iar în sucul obţinut adaugă trei linguri generoase de miere de albine naturală. 👉 Amestecă până când obţii o compoziţie omogenă şi aplică acest conţinut pe faţă ta, după demachiere, lăsându-l să acţioneze timp de 15-30 de minute. Dacă ai doar anumite porţiuni ale tenului grase (deobicei vorbim de zonă T: frunte şi nas), aplică doar acolo.

👉Sucul de lămâie are rolul de a reduce excesul de sebum de pe faţa ta, în timp ce mierea îndulceşte aciditatea lămâii, hidratând pielea în profunzime, însă fără a o îngrăşa.

👉 Rezultatele se vor vedea încet-încet, chiar de la primele aplicări, iar pe termen lung vei observă o îmbunătăţire radicală a tenului tău.
👉 În plus, vei scăpa de punctele negre care se formează cu precădere pe tenul gras, precum şi de coşuri, care sunt, de asemenea, favorizate de excesul de sebum.

admin

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *