Salată de cușcuș

Salată de cușcuș

Ingrediente

👉 1 cana cuscus
👉 1/2 de cana apa
👉 1 ceapa
👉 1 vinata mica
👉 1 ardei gras
👉 2 fire de ceapa verde
👉 1 lamâie
👉 ulei de masline
👉 sare

Mod de preparare

👉 Taie vânata în felii și rumenește-le
pe gratar.
👉 Ardeiul gras taie-l cubulete și
trage-le în putin ulei.
👉 Calește ceapa. Adauga cușcușul și lasa-l pe foc, amestecând pâna începe sa se rumeneasca.
👉 Toarna apa și un praf sare. Când începe sa fiarba, oprește focul și lasa sa se odihneasca 30 de minute, pâna când cușcușul absoarbe tot lichidul.
👉 Rastoarna totul într-un castron și amesteca ușor cu furculita.
👉 Adauga feliile de vânata, cubuletele de ardei gras și ceapa verde taiata rondele.
👉 Amesteca ușor și stropește salata cu ulei și zeama de lamâie.

Pofta buna !

admin

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.