Negresa de post

Negresa de post

Ingrediente

👉 280 g făină
👉 240 ml apă
👉 250-280 g zahăr
👉 100 g cacao pudră
👉 80-100 ml ulei
👉 1 linguriță de sare
👉 2 fiole esență de vanilie
👉 1/2 praf de copt
👉 zahăr pudră pentru decorat (optional)

Mod de preparare

👉 Într-un bol mare, adaugă făina.
👉 Adaugă peste restul de ingrediente uscate:cacao, sare, praf de copt și zahăr. 👉 Omogenizează-le, amestecându-le foarte bine cu un tel.
👉 Toarnă peste apa, uleiul și esența de vanilie.
👉 Amestecă totul bine cu ajutorul unui tel, până obții un aluat destul de lichid dar omogen.
👉 Toarnă aluatul în tavă. Uniformizează aluatul cu o spatulă sau mișcând ușor tava.
👉 aDă la cuptor – micșorând focul la mediu spre mic – timp de 30 de minute. Scoate-o din cuptor, las-o să se răcească.Dupa poti pudra cu zahar.

Pofta bună!

admin

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.