Musaca de roșii și brânză cu usturoi

Musaca de roșii și brânză cu usturoi

Ingrediente

👉 200 g cașcaval
👉 300 g mozzarella
👉 2 ouă
👉 2 vinete
👉 10 roșii
👉 10 căței de usturoi
👉 unt

Mod de preparare

👉 Se spală vinetele și se taie rondele.
👉 Se frig pe grătar, câteva minute pe fiecare parte.
👉 Roșiile se taie rondele.
👉 Mozarella se taie cubulețe și se amestecă cu un ou și cu usturoiul tocat.
👉 Se montează musacaua de roșii într-un vas termorezistent, uns cu unt.
👉 Se pune mai întâi un strat de vinete pentru a consolida baza mâncării, amestecul de brânză și apoi se așază straturi numai de roșii și brânză.
👉 Se acoperă cu cașcaval ras.
👉 Se coace 20 minute la foc moderat. Se bate oul rămas și se toarnă peste musaca.
👉 Nu se adaugă sare, deoarece este cașcavalul suficient de sărat.

Poftă bună!

admin

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *