Minibriose aperitiv

Minibriose aperitiv

Ingrediente :
👉 500 g faina
👉 150 g unt
👉 8 oua
👉 300 ml lapte
👉 100 g smântâna
👉 30 g drojdie
👉 3 linguri cu porumb
👉 3 linguri cu mazare
👉 1/2 dovlecel
👉 1 ardei gras
👉 sare

Mod de preparare :

👉 Dizolva drojdia în lapte.
👉 Adauga putina faina și sare și lasa sa dospeasca la cald.
👉 Când maiaua a dospit, adauga untul taiat cubulete, smântâna, ouale și
restul de faina.
👉 Amesteca energic, pune ardeiul gras, porumbul, dovlecelul taiat cubulete și
mazarea.
👉 Lasa aluatul câteva minute sa se odihneasca.
👉 Umple cu el formele de brioșe unse cu unt.
👉 Coace-le la foc moderat, aproximativ 30-35 de minute.
👉 Poti sa folosesti amestec de legume congelate. Trebuie doar sa le decongelezi si sa le scurgi bine.

Pofta buna !

admin

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *