Dovlecei taranesti cu marar si usturoi.Dovleceii taranesti cu marar si usturoi sunt aperitive delicioase si sanatoase.
Ingrediente
👉 dovlecei proaspeti – 200 g
👉 faina – 100 g
👉 usturoi – 50 g
👉 marar verde – 1 legatura
👉 ulei – 250 g
👉 sare
Mod de preparare
👉 Dovleceii se spala, se decojesc si se taie rondele groase de cca 2 cm.
👉 Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se freaca cu 50 ml ulei.
👉 Se adauga 200 ml apa.
👉 Mararul verde se spala si se taie marunt.
👉 Rondelele de dovlecei se trec prin faina si se prajesc in ulei.
👉 Mujdeiul se amesteca cu mararul.
👉 Rondelele se servesc cu mujdeiul de usturoi.
👉 Dovleceii taranesti cu marar si usturoi se servesc calzi sau reci.
Pofta buna !