Cous-cous cu hribi
Ingrediente
👉 200 g cous cous
👉 250 g hribi
👉 1 ceapa
👉 1 ardei
👉 1 morcov
👉 1 rosie
👉 sare de mare
Mod e preparare
👉 Legumele se curata, se spala si se taie marunt.
👉 Hribii se curata, se spala si se fierb in apa cu putina sare.
👉 Dupa ce au fiert se trec printr-un jet de apa rece, apoi se taie felii.
👉 Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei adaugam ceapa, morcovul,ardeiul,rosia ,hribii,sarea si lasam pe foc cateva minute pana se inmoaie toate legumele.
👉 Intr-un vas mai mare adaugam cous cousul.Fierbem 200 ml apa si adaugam peste couscous.Lasam sa stea 5 minute, pana cand se absoarbe apa.
👉 Stroprim cu putin ulei de masline si cu o furculita incepem sa amestecam in couscous pana se desface bob cu bob.
👉 Adaugam legumele calite amestecand foarte bine, lasam vasul acoperit cateva minute ca sa se intrepatrunda aromele, apoi putem servi.
Pofta buna!