Beneficiile uleiului de cocos pentru par si ten

De uleiul de cocos am mai tot vorbit si in alte articole cat de util poate fi atat in cosum cat si pentru ingrijirea exterioara.Acum o sa vorbim despre beneficiile uleiului de cocos pentru ten si par.
Uleiul de cocos pentru ten

Pentru ten uleiul de cocos are mai multe proprietati,cum ar fi:
👉 Proprietati de hidratare
👉 Ofera pielii un aspect catifelat
👉 Unul dintre cele mai bune produse folosite pentru exfoliere
👉 Poate vindeca unele rani sau bataturi
👉 Foarte bun pentru calmarea iritatiilor
👉 Pastreaza aspectul tanar al pielii
👉 Are rol de tonifiere
👉 Ofera stralucire

Acestea sunt cateva dintre beneficiile uleiului de cocos pentru ten. Pentru curatarea tenului daca folosesti des produse cosmetice la fel de des ar trebui sa urmezi si curatarea cu ulei.Poti folosi ulei de cocos pentru curatare prin masaj, iar apoi poate fi indepartat cu miscari circulare folosind apa calduta.
Uleiul de cocos este foarte bun si pentru hidratare, astfel incat poate inlocui orice crema hidratanta. Indiferent de tipul tenului tau, uleiul de cocos poate fi folosit fara retineri pentru a preveni uscarea tenului, ceea ce duce la un aspect neplacut. Ridurile reprezinta un prim semn al imbatranirii, iar uleiul de cocos poate fi folosit pentru a intarzia aparitia acestora. Un simplu masaj folosind ulei de cocos pentru ten va activa proprietatile antioxidante iar astfel tenul tau va ramane stralucitor si fara riduri.Uleiul de cocos mai poate fi folosit si pe post de lotiune hidratanta, acesta fiind principalul sau rol pentru care este recomandat in cazul protectiei solare.

Uleiul de cocos pentru par
Si parul poate castiga foarte mult in urma utilizarii uleiului de cocos. Iata care sunt principalele beneficii pentru par ale uleiului de cocos:
👉 Stimuleaza cresterea parului
👉 Previne aparitia matretii
👉 Previne si trateaza caderea parului
👉 Reface parul dupa expunerea indelungata la soare
👉 Hidrateaza pielea capului
👉 Ii ofera un aspect suplu si stralucitor
👉 Previne aparitia varfurilor despicate
Daca ai varfurile despicate si nu stii cum sa o rezolvi, poti folosi ulei de cocos incalzit, pentru a-l aplica pe par.Trebuie lasat apoi sa actioneze timp de o ora iar dupa te poti spala.
Matreata este la randul sau o problema foarte suparatoare insa poti scapa de ea folosind ulei de cocos.Acesta trebuie incalzit si apoi aplicat pe scalp pentru un scurt masaj.Dupa poti spala parul , se repeta procedura de cate ori este nevoie,pana nu mai apare matreata.
Daca ti se pare ca parul tau creste prea greu, atunci ai putea incerca un tratament cu ulei de cocos. La fel ca in cazurile de mai sus, uleiul de cocos trebuie incalzit iar mai apoi poate fi aplicat pe scalp si lasat macar cateva ore sa actioneze si dupa te poti spala.

admin

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.